Oltiin Riston ja Kandan kanssa eilen omaehtoisissa tottistreeneissä lappalaisporukalla. Olipa vaan mahtavaa!

Mä ajattelin, että koska viimeksi ollaan tottisteltu ehkä vuosi(?) sitten eikä silloinkaan ole ollut kuin yksi toinen koira paikalla, niin saatetaan olla hieman vihreitä. :D Mutta mitä vielä! Kanda nyt on koira tyyliin "opettajalle omena", se rillipäinen eturivin hikipinko, joka viittaa koko ajan. Maailman hellyyttävin osaaja. <3 Kanda on tiivis suorittaja.

Risto on yllättänyt viime aikoina mut positiivisesti. Lammaspaimennus oli huippu, ja eilen se oli lunki ja iloinen yhdessä puuhaaja. Eihän se paljon osaa, mutta se minkä osaa se tekee suurella sydämellä. <3 Ja miten hienosti se hillitsi itsensä hyvin testosteronipitoisessa "uroskehässä", joka koostui noin kymmenestä muusta uroksesta.

Lopuksi käytiin vielä lenkillä. Käveltiin rintarinnan toisen porkkisuroksen kanssa, joka ryki koko ajan haistelemaan poikia. Riston häntä ei edes noussut tämän kaverin hyväntahtoisista lähentymisyrityksistä, vaikka normaalisti Ripa ei moisista oikein välittäisi. Se ei tainnut pitää kaveria juuri minään. Tulipas hyvä mieli reissusta! Eikä vähiten ollut ihanaa nähdä samanmielisiä tuttuja ja tuntemattomiakin ihmisiä. :)

Niin ja nähtiin me Riston siskokin. Viimeksi ollaan Cumma nähty Hyvinkäällä näyttelyssä neljä vuotta sitten vuotiaana. Outi otti siskosta ja veljestä perhepotretinkin tai pari. ;) Cumma on vielä sisaruksista ollut aina eniten Riston näköinen, joten en malta odottaa näkeväni kuvat!