Viime viikollahan piti kaiken muun kiireen lisäksi vielä väsätä se katos koirille tarhaan. No, katoshan piti tehdä sitä silmällä pitäen, että sen voisi sitten liittää tuohon koppiin. (Siitä tulee muuten hieno, kun ne yhdistetään vihdoin, joskus. ;)

Eilen sain sitten aikaiseksi pestä kopin sisältä homeenpoistoaineella - aikamoinen homma muuten! Jälleen kerran lähdin soitellen sotaan: "Kuinka kauan nyt siihen muka voisi mennä?". Sen seurauksena Iita "parka" oli jälleen ulkoistettu siskoni hoiviin - tosin ihan meillä kotona ja jälleen kerran Iitan iltapesut myöhästyivät mun projektini takia.

No nyt koppi on pesty, se on kuivunut ja katto on nostettu takaisin paikoilleen. Mua mietityttää vaan, että kuka urpo pistää kopin "makuuhuoneen" lattiaan parkettia?? Joo, varmaan oli ylimääräistä, mutta yritäpä pestä koppia ja samalla yrittää varjella lattiaa!! (Meidän koppi siis ostettu käytettynä.)

Seuraavana vuorossa on kopin maalaaminen talon väriseksi - siis harmaaksi. Vasta sitten voin kiinnittää katoksen ja tehdä kuistin. Niin, tietysti siinä välissä on siirrettävä se koppi tarhaan. Kädet vain syyhyävät päästä käsiksi maalaamiseen. :)

Tuli myös pesun yhteydessä testattua, että kopin makkariin mahtuu todistettavasti kolme koiraa ja emäntä. ;)) Vähän tiukkaa kyllä teki! Myöhemmin kopissa vieraili tietysti myös Iita - mitä koirat edellä, sitä Iita perässä. :)