Tossa perjantaina pakkasin pojat autoon ja viiletin Tampesterin kupeeseen Ylöjärvelle moikkaamaan Riston kasvattajaa. Siellä me vietettiin leppoinen päivä juoruillen ja pojat milloin mitäkin tehden pihalla. Varsinaista sielunhoitoa äidille. ;)

Erityisen tyytyväinen olen poikien käytökseen. Tuukka-poika oli tarhassa kuten aina meidän vierailujen aikaan - ei sieltä mitään virka, mutta tyytyväinen olin myös siihen, ettei meidän pojatkaan(lähinnä Risto on muuttuvatekijä) mitään siitä. Toki oltiin ihan vieraalla maalla. Olin myös ihan tyytyväinen, ettei Risto vallan rakastanut Tulta lyttyyn - vain melkein. ;)) Mutta lopetti ihan samoin tein, jos pyysin. Ei tarttennut alkaa metsästämään tai hakemaan eikä paksahtanut Ripan pää siitä rakkaudesta. Kuten aina, niin tämäkin rakkaus jätettiin Tampesteriin eikä kotiin moisia tuotu. Hyvä Ripa!

Paikalla oli myös Kaisan uusi pentu Tomu, joka oli myös Epun mielestä kelpo pentu, jos pennut voivat kelpoja ollakaan. ;) Rauhallinen ja järkevä isojen vieraiden koirien seurassa. Vaikkakin Risto olis kyllä kovasti paaponut penneliä enemmänkin.