Meillä olikin ihan täyttä hulinaa ennen ja jälkeen vapun. *huh*

Ennen vappua pari viikonloppua vietettiin Iitan 1-vuotis syntymäpäiviä erilaisilla kokoonpanoilla ja tällä eläinmäärällähän se tarkoittaa siivoamista ja vielä kerran siivoamista alati.

Kun päästiin synttäreistä, niin vappu pamahti ilmoille. ;) Torstaina oli Italiasta käymässä mun kaaso Katja ja heidän uusi perheenjäsenensä Veera 3kk. Syötiin munkkeja ja vaihdettiin kuulumisia siinä lastenhoidon ohessa. Mietin, tätäkö tämä nyt sitten on... ;)

Perjantaina karsittiin menoja eikä lähdetty Kaivariin kokeilemaan onneamme kävelevän tapaturmamagneetin kanssa vaan pysyttelimme kotikuvioissa vieraillen mun porukoilla ja yhden piponkin kävin hakemasta ystävän brodeerausputiikista. Kun mietin hintaa ja laatua, niin mietin sitä tallilla katsellen ystävän tammaa ja uutta minishettistä. ;)) Pipo oli kyllä tosi hieno, mutta pitihän siihen käyttää miettimisaikaa ystävän neuvosta tallilla.

Lauantaina normaalien ratsastustuntien jälkeen suuntasimme Ronja Taikarumpulan residenssiin grillailemaan koko porukalla. Koirat leikkivät koko päivän ulkona, kävipä Risto jopa siellä trampoliinilläkin. Vähän kauhistutti liukas alusta, mutta kyllä se sinne vielä uudestaankin yritti. Trampalle ramppaamista vain rajoitti se suojaverkko, jonka oviaukosta piti sihdata koirapolon sisälle. :) Iita maisteli sen pihan käpyjä ja aktivoi Paulaa niin trampoliinilla kuin maankamarallakin. Ihaili siinä ohessa myös isoja poikia, Paulan kukkia ja puutarhavälineitä. Kun neiti pisti maate trampoliinille ja alkoi nukuttelemaan, niin totesimme, että on aika ilmiintyä kotiin päin. Meillä oli niin hurjan hauskaa, että ihan varmalla palaamme paikalle samoissa merkeissä vielä toistekin.

Sunnuntaina oltiinkin sitten lasta myöten niin pöppörössä ja väsyneitä viikkoja kestäneestä hulabaloosta(porukoiden koirat x3 olivat meillä 2vkoa työpäivien ajan hoidossa - paossa keittiöremonttia), että peruutimme kaikki menot vauvauintia myöden. Kävimme vain nauttimassa porukoiden ruuista ja ihailemassa uutta keittiötä, joak tosin tuli ihailtua myös perjantaina. ;)

Tällä viikolla me olemme vain puuskuttaneet ja yrittäneet sopeutua takaisin ihanan hiljaiseen arkeen.