Tämän viikon alussa meidän ensimmäinen koiramme Timi, Reppulin Damrod, vietti 15-vuotispäiviään. <3 Timi on ollut koko talven varsin vetreässä ja virkeässä kunnossa. Motoriikka on toki rapistunut vuosien varrella, mutta mieli on vielä virkeä ja kyllä lenkitkin kuljetaan samoja reittejä kuin nuoremmatkin. Timi on ollut tähän asti hyvin terve koira eikä sillä nytkään ole mitään vanhuuden kulumia vakavampaa vaivaa.

Tällä viikolla olimme taas Riston kanssa "kaupunki"lenkillä Ripan riekkukaverin Dani-collien kanssa. Vähän Paulan kanssa mietittiin mitä tuleman pitää - ottaako kaksikko vääränlaisen asenteen lenkkiin. Mutta turhaan mietittiin. :) Risto käveli rauhassa häntä alhaalla koko lenkin ja koiraohitukset tapahtuivat hipihiljaa. Mä olin kovasti ylpeä pikku porkkiksestani, joka rauhallisella asenteellaan rauhoitti kuulemma Daniakin. Hyvä Rii!! <3

Kovasti olemme jokapäiväisessä lenkkeilyssämme kiinnittäneet huomiota siihen, ettei koirien mielentila nuosisi liian kiihtyneeksi/innostuneeksi. Tämä on ainut tapa, millä lauma pysyy hallinnassa ja kuosissa yllättävissäkin tilanteissa. Ja hienosti tämäkin asia etenee, kunhan vain paneutuu mielentiloihin hieman. :)

Noin muuten grillikausi on avattu ja vappuna on ahmittu sitä omiksi tarpeiksi. ;) Rauhallinen vappu kotioloissa näiden kiireen täyttämien vkonloppujen(mm. Iitan 2v. juhlat ja muiden sukulaisten juhlia) jälkeen - ihanaa.