Tänään meillä oli poikien kanssa treffit Ronja Taikarumpulan kanssa meidän entisillä metsästysmaillamme. Risto pääsi ensimmäistä kertaa yli vuoteen vapaana juoksemaan alkuriehut porukan mukana. Ripa totteli hienosti ja tuli ihan yksin porukasta kutsuttaessa luokse. Aivan huimaa edistymistä! <3 Palkinnoksi Risto pääsi aina uudestaan mukaan juoksuihin.

Kun myyrästäminen alkoi vallata klopin mieltä, niin otin sen kiinni. En sentään enempää uskaltanut onneani koetella.

Eppu ja Kanda lyöttäytyivät jo alkumatkasta Paulan lahkeisiin - olihan Paulalla nakkeja! Possut... Kanda teki myös löydön pellolta - mystisen muotoinen puruluu, jonka minä takavarikoin ja jonka Eppu kävi kettuna hakemassa jälkeenpäin. Sen jälkeen takavarikoin sen uudestaan ja heitin jokeen. Sieltä ei sentään kukaan käynyt sitä hakemassa.

Teimme reilun tunnin lenkin mahtavassa kevät säässä hiki otsalla. Ei ehkä vauhdista johtuen vaan liiasta vaatetuksesta - kevät yllätti meidät sittenkin! ;)

Loppuhuipennukseksi kävimme vielä juoksemassa Ronjan pihaa mudalle ja sillä välin me ihmiset nautimme teetä (sympatiaa) ja erinomaisen tuoretta mustikkapullaa. *nam* Ristoa olisi haluttanut vähän se trampoliini... Ehkä ensi kerralla sitten Risto. ;)