Onpas taas vierähtänyt aikaa siitä, kun viimeksi olen saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne. Kesä on niin kiireinen, ettei itse meinaa pysyä tahdissa mukana.

Mökkiviikko on takana ja sen jälkeenkin on ehditty olla kotona jo parisen viikkoa. Mökillä oli aivan liian ihanaa. Koirat pulas järvessä ja viilettivät pitkin niemeä kuten aika. Vaikka säät eivät suosineetkaan kuin muutamana iltana, niin kaipuu oli suuri, kun hurautimme kohti kotia.

Lauantaina oli perhevapaata, kun Jani ja Iita suuntasivat Janin äidin mökille päiväksi Nummi-Pusulaan. Otin kaiken irti siitä päivästä. Aamulla lenkille, aamupäivällä heti ratsastamaan ystäväni Hannan kanssa maastoon. Oli aivan ihana ja rentouttava maastolenkki - kiitos! Kotona ehdin käydä vain syömässä ja sitten menimme Pikkuketun Repolaisen omistajan ja Revon kanssa treenailemaan tottista. Ensin käytiin lenkki "city"-olosuhteissa ja koirat käyttäytyivät hienosti. Hännät alhaalla tepsuttivat mun takana kaikki kuin lehmät. Repoakin on koulutettu ja sekin on rauhoittunut ihan hirmuisesti! :) Treenaaminen tauon jälkeen oli lyhyttä, mutta johdonmukaisuuden lisääminen arjessa näkyy myös Riston tottistelussa. Kiinnostipa paljon enemmän se miellyttäminen. Hienoa!

Ensi viikolla alkaa taas Janin loma ja on tarkoitus tehdä tuo piha valmiiksi. Paljon on urakkaa ja Jani jää mökkiviikoksikin tänne kotiin ahertamaan - mistä on salaa onnellinen. ;)