Käytiin tänään poikien kanssa rokotuksilla ja olipas kiva reissu. Eläinlääkärinä uusi nuori, todella rauhallinen ja koiria hyvin lukevat lääkäri, jolle Eppu jopa moiskautti pusun poskelle! Ristokaan ei tärissyt kuten yleensä, vaikka olikin ihan hakatun näköinen siinä pöydällä. Hakatun näköinen tai ei, niin kyllä namit silti aina maistuvat ja ilmekin siitä kirkastui. Meidän kohtuullisen kova porkkisäijä... ;)) Mutta tälle lääkärille me tulemme ensi kerrallakin, kun pojat kerran niin pitivät!

Hyviä uutisia oli myös pörröjen hammaskivitilanne. Viime elokuussa putsattiin viimeksi ja silloin sanottiin Kandalle reilu vuoden sykli olevan hyvä ja Epulle voisi vuosi olla hyvä väli. Olen täällä kotona putsaillut hammaskiviä sitä varten ostetulla "raspilla" ja sen verrran hyvin sillä saa otettua kivet pois, että seuraava putsaus suositeltiin viimeistään vuoden päähän. Selvää säästöä, kun kahdelta koiralta hammaskivien putsaus ottaa sen reilu 200€ laaki. :P

Ensi viikolla sitten pojat pääsevät mökille, kun sinne suunnataan Iitan, mun vanhempien ja siskon Noonan kanssa. Jani jää pitämään linnoitusta pystyyn ja tekemään kuistia sun muuta, kun ollaan pois jaloista. ;) Ristolle tein eilen tätä reissua varten repun selkään, jotta saan tämän mahani kanssa luotua sille edes jotain rasitusta lenkeille yksin. Ja polkupyörä otetaan mukaan - Noona lupasi pyöräilyttää Ripaa viikon aikana. Tällä toivottavasti estetään porkkispojan omat retket lähimaastoihin. ;)) Tahtoisin opettaa Riston uimaankin, mutta tiedä häntä olisko niin viisasta. Nyt kun mökkitontti ympäröi kolmelta rajalta vesi - olisko poika sitten liesussa kaiken aikaa, kun uimallakin pääsis. Tuskin sentään enää, kun on kastroitukin - mutta toisaalta, en halua aliarvioida tuon koiran aktiivisuutta enää koskaan. ;)

Tässä vielä muutama pihakuva kesän alkajaisiksi:

Risto