Eilen aamulla tehtiin Riston kanssa pikainen pyörälenkki ja sitten suunnattiin auton nokka kohti Ikaalisten Ylinenlampea, jossa vietettiin tämän vuotinen Tuhkavuorten koirien(vai ihmistenkö enemmän ;)) tapaaminen.

Hikiset kolme tuntia suuntaansa istuttiin Riston kanssa autossa, mutta olihan hauskaa paikan päällä. Risto sai uusia tuttavuuksia ja pääsi leikkimään kunnolla narttujen kanssa. Puhumattakaan vapaana juoksusta (sitä lisää ensi viikolla mökillä). Pikkutytöt Tomu ja Naava Tuhkavuorten tuoreimmasta pentueesta olivat Risto-sedän mieleen vähän liialtikin. ;)

Käytiin poikaporukalla lenkillä ja olin tosi tyytyväinen Riston käytökseen. Se ei avannut suutaan kertaakaan ja suurimman osan lenkistä se käveli häntä rennosti alhaalla muiden urosten vierellä. Kyllä se häntä sieltä nousi ylemmäs, jos joku murisi tai rähähti Ristolle. Mutta se sallittakoon.

Olin muutenkin niin tyytyväinen ja ylpeä Riston käytöksestä. Alkuun jouduin kerran pyytämään, että myös täällä kuunnellaan emäntää. Sen jälkeen Risto kuunteli kiltisti, jos tahdoin sen jättävän jonkun tietyn nartun rauhaan tai jossen halunnut sen seuraavan jotain narttua kauemmas. Äidin taitava muhkufantti!

Risto sai myös uusia ihmisystäviä ja ehti jopa nauttia heidän suomasta huomiostakin. Pikkutytöt jäivät kyllä Riston mieleen, koska vielä illalla se ulvoi täällä kotipihalla Tomun nimeä. :D

Kiitos koko porukalle eilisestä! Oli oikein hienoa tavata ja turista! :)

Jaahas, ja sitten huomenna pakataankin äiti, lapsi ja kolme koiraa autoon - suuntana Ruovesi. Ihana viikko mökillä tiedossa. Viikko huipentuu ensimmäiseen yöhön ilman Iitaa, kun mennään Janin kaverin häihin "rellestämään" ihan kahdestaan! Kuinkahan äiti selviää tästä...? ;)