Eilen lenkkeilimme täällä meidän maisemissamme Ronja Taikarumpulan säestyksellä leppoisassa kevät säässä motokrossareiden pörinän säestyksellä. Kipusimme ja kapusimme, löysimme puolikkaan "ruhon" ja päättelimme reisiluun pituudesta, että kyseessä on pakko olla sika-eläin. Ehkäpä joku syötti, jonka villieläin on raahannut jemmaan. Sorkatkin sillä vielä oli ja karva näytti olevan vaaleaa - sika siis... Pörröt olisivat jääneet kauemmaksikin aikaa "hengailemaan" ruhon luokse, mutta se nyt ei valitettavasti käynyt. ;)

Porkkikset tohottivat edellä ja pörröt tienasivat nameja. Varsinkin Kanda oli taas jokaisen kannon nokassa esittelemässä temppujaan. ;))

Loppupainit vielä pihalla. Porkkikset olivat sen oloisia, että tämä tunnin/reilun tunnin kipusikapusi-lenkki oli vain alkuverryttelyä ja rallasivat pitkin pihaa milloin mikäkin kepukka suussa. Risto paineli Ronjan nappuloita, Ronja "hakkasi" ja Ripa hykerteli. ;) Ronja olisi tahtonut tehdä pesän joka koloon, tai sitten tehdä kolonkin. Sekään ei käynyt.

Pisteenä I:n päälle me testasimme furminaattoria porkkiksiin ja Paula totesi Ronjan karvanlähdön alkaneen takavasemmalta. Furmis paljastaa...